Kostveiledning

Hei! Jeg har for øyeblikket ikke kapasitet til å ta inn ny klienter, på grunn av andre tidkrevende (men spennende) prosjekter. Jeg beklager dette! 

Jeg har spesialisert meg på lavFODMAP-dietten, en forskningsbasert diett utviklet for å redusere plager hos mennesker med kroniske mage- og tarmplager (IBS). Jeg har selv slitt med IBS i godt over 10 år, og forstår veldig godt hvordan det er å leve med en kranglete fordøyelse, mye luft og konstant oppblåst mage. I tillegg til mine personlige erfaringer, har jeg også klinisk erfaring med pasienter fra min tid som ernæringsveileder i Klinikk for Alle. Jeg har også gitt ut to bestselgende bøker om lavFODMAP-dietten og har dermed fått muligheten til å hjelpe tusenvis av mageplagede til en hverdag med mindre mageplager, mer matglede og mer overskudd! 

Online kostveiledning foregår over Skype, Facetime, Google Hangouts eller over telefon om du ønsker det. Ikke vær redd, jeg vil gi deg den informasjonen du trenger for å logge deg på de ulike tekniske programmene. Dette betyr at du sitter hjemme hos deg og jeg sitter hjemme hos meg. Nå har du som ikke bor i Oslo også muligheten til å benytte deg av mine tjenester :)

Jeg vet hva som skal til for at du kan få det bedre, og jeg vil veilede deg til å ta de riktige valgene både når det gjelder matvarer, rutiner og annet som er viktig for slik at du kan leve bedre med dine kroniske mageplager.

Enkeltkonsultasjoner
Førstegangskonsultasjon (60 minutter): 1250,-
Oppfølgingskonsultasjon (30 minutter): 650,- 

Pakkeløsninger
4 timer: 1 førstegangskonsultasjon + 3 oppfølgingstimer. Kr. 3000,- (spar 200,-) 
6 timer: 1 førstegangskonsultasjon + 5 oppfølgingstimer​. Kr. 4200,- (spar 300,-) 

Førstegangskonsultasjon (60 min)
Under førstegangskonsultasjonen har vi en grundig samtale for å kartlegge dine utfordringer, hverdagsrutiner og kosthold slik at jeg får et godt grunnlag for å kunne hjelpe deg videre. Deretter planlegger vi diettstarten din.

Oppfølgingskonsultasjon (30 min)
Under oppfølgingskonsultasjonene snakker vi om hvordan det går med deg, og jeg svarer på alle de spørsmålene du måtte sitte inne med. Jeg hjelper deg også med å finne løsninger på utfordringene du møter og gir deg enkle tips og triks som gjør det lettere å gjennomføre dietten. Jeg ønsker at dette skal være en positiv opplevelse for deg!​

Velger du en pakkeløsning kan du bruke oppfølgingstimene som du selv ønsker, men for at du ikke skal ramle av lasset, er min erfaring at tett, kontinuerlig oppfølging gjør det enklere holde seg til dietten og gjennomføre den godt. Følger du dietten skikkelig, vil du få tydeligere svar på hvilke matvarer som skaper trøbbel for deg og hvilke som kan inkluderes etter endt diett. Nedenfor har jeg satt opp et eksempel på hvordan du kan få best mulig oppfølging underveis i dietten.

Ønsker du flere oppfølgingstimer utover det pakkene inneholder, lager vi selvfølgelig en videre avtale på det.

​4 timers-pakken (3000,-)
1 førstegangskonsultasjon (60 min) + 3 oppfølgingskonsultasjoner (3x30 min)

​Pakken passer for deg som har satt deg inn i prinsippene bak lavFODMAP-dietten, men som ønsker veiledning og støtte til å gjennomføre eliminasjon- og reintroduksjonsdietten en gang for alle. 

Forslag til bruk av timer​
Eliminasjonsdiett (6 uker) og tilpasset reintroduksjonsdiett

  1. Konsultasjon (60 min) – kartlegging og diettstart 
  2. Konsultasjon (30 min) – etter 3 uker (halvveis i eliminasjonsfasen)
  3. Konsultasjon (30 min) – etter 6 uker (planlegging av reintroduksjon)
  4. Konsultasjon (30 min) – etter reintroduksjonsfasen (vurdering og veien videre) 

​6 timers-pakken (4200,-)
1 førstegangskonsultasjon (75 min) + 5 oppfølgingskonsultasjoner (5x30 min) 

Pakken passer for deg som ikke har satt deg inn i lavFODMAP-dietten og som ønsker en innføring før du setter i gang. Jeg vil da bruke deler av førstegangskonsultasjonen til å gi deg en større forståelse for hva FODMAPs er, hvordan FODMAPs kan trigge plager og hvordan lavFODMAP-dietten kan hjelpe deg til en bedre hverdag, før vi forbereder deg til diett. 

Forslag til bruk av timer
Eliminasjonsdiett (6 uker) og tilpasset reintroduksjonsdiett

  1. Konsultasjon (75 min) – kartlegging og innføring i lavFODMAP-dietten
  2. Konsultasjon (30 min) – planlegging/forberedelser diettstart
  3. Konsultasjon (30 min) – etter 2 uker i eliminasjonsfasen
  4. Konsultasjon (30 min) - etter 4 uker i eliminasjonsfasen
  5. Konsultasjon (30 min) - etter 6 uker (planlegging av reintroduksjon)
  6. Konsultasjon (30 min) - etter reintroduksjonsfasen (vurdering og veien videre) 

​Har du spørsmål eller ønsker å sette i gang med online kostveilending hos meg? Fyll inn skjemaet under, så tar jeg kontakt med deg snarest.

5 dagers gratis nettkurs om IBS, FODMAPs og mer!

x