Gratiskurs mageplager

Medlemsportalen Godt for Magen

Dette får du som medlem

✓ Tilgang til et lettfattelig kurs i egen nettportal der jeg tar deg stegvis gjennom det du trenger å vite om fordøyelsen, irritabel tarm (IBS), FODMAPs og lavFODMAP-dietten, slik at du kan gjennomføre dietten på en god måte og få klare svar på hva du skal spise for å holde magen i balanse!

✓ Nyttige hjelpemiddel, verktøy og oppslagsverk som gjør kostholdsendringene enklere for deg. Dette inkluderer oppdaterte og detaljerte lister over FODMAPs i matvarer, reintroduksjonsplan, kost- og symptomdagbok og en guide som hjelper deg planlegge kostholdet for uka.

✓ Flere fine oppskriftshefter og guider som inspirerer deg til å lage enkel, god og magevennlig mat – inkl. surdeigsbakst av spelt (verdens beste bakst!)

✓ Tilgang til en lukket, eksklusiv Facebook-gruppe hvor jeg hjelper deg på veien og du møter andre i samme situasjon som deg! Jo mer aktiv du er, desto mer hjelp får du – så enkelt er det!

✓ Månedlige spørretimer med meg i Facebook-gruppa hvor jeg svarer på spørsmål fra deg og de andre medlemmene. Jeg hjelper deg føle deg tryggere på valgene du tar for magen din.

✓ Nye magevennlige oppskrifter, tips og triks hver uke som hjelper deg spise deilig, magevennlig mat som gjør godt for magen!

Alt foregår på nett, så du får hjelp fra meg fra din egen stue eller hvor enn du har internett!

Betal per måned – ingen bindingstid!

Julianne Lyngstad holder en salatbolle
Julianne Lyngstad bøker om lavFODMAP

Bøker om LavFODMAP

Jeg har skrevet tre bøker om IBS og lavFODMAP-dietten. Bøkene er dessverre ikke tilgjengelig i bokform, men du kan kjøpe to av dem i e-bok. 

Her finner du dem: 

Godt for magen – matglede med lavFODMAP
Android
Apple

Tarmstyrkende lavFODMAP
Android
Apple

lavFODMAP – en komplett håndbok
Ikke lenger i salg og blir ikke trykket opp igjen.

Følg eventuelt med på finn.no eller bookis.no om du ønsker å kjøpe bøkene brukt.