Hei dere :) Nå benytter jeg et snev av overskudd til å skrive litt. De siste ukene har vært litt tunge, både fysisk og psykisk. Det føles så merkelig at kroppen plutselig ikke vil spille på lag. Magen har vært i ekstrem ubalanse og hodet henger ikke med i like stor grad. Det er nok et resultat av å holde et høyt tempo over lang, lang tid. Nå som hverdagen er betraktelig mye mer rolig, forventet jeg vel egentlig at jeg skulle få mer overskudd til å dyrke det jeg brenner for – denne bloggen, matlaging og ikke minst å spre inspirasjon og optimisme om å leve godt med IBS i sosiale medier. Det kommer seg snart, det vet jeg. Nå gjelder det vel å lytte til kroppen og la den finne en god balanse mellom fokus og avslapping.

Men jeg har en morsom nyhet å dele med dere! Tidligere i år fikk jeg trolig nok tidenes hyggeligste journalist og fotograf fra ukebladet «Hjemmet» på besøk hos meg i leiligheten. De skulle lage en sak og meg, magen min og lavFODMAP-kostholdet. For et par dager siden fikk jeg bladet i posten, så over fremsiden og lette etter en liten skrift om «mageplager». Det rare var at jeg ikke så det som lyste mot meg! 

For dere som ikke vet hvordan jeg ser ut, så ligner jeg veldig på det største hodet på fremsiden av bladet (!) Reportasjen er på hele tre sider med 4-5 oppskrifter fra boken min. Jeg håper virkelig artikkelen vil bidra til at andre med IBS får samme aha-opplevelse jeg fikk da jeg først oppdaget lavFODMAP-dietten. Dette kan hjelpe mange! Dette er utrolig stas 💗

Ønsker dere en god kveld videre – del litt kjærlighet :)

Julianne