Dette er min store favoritt om dagen: vaffel-sandwich! Jeg elsker brød med pålegg, men prøver å begrense inntaket. Jeg har derfor funnet noen gode erstatninger, for eksempel disse vaflene.  Jeg har postet oppskrift på disse før, men denne gangen har jeg valgt å spe røra med litt melk, slik den blir enklere å fordele i vaffeljernet. Om du velger å tilsette melk eller ikke, så er disse vaflene snill mot magen og full i proteiner som vil bidra til å holde deg mett en stund!

Proteinvaffel-sandwich


Oppskriften gir 2,5 store vaffelplater
Oppskriften er lavFODMAP og laktosefri
For glutenfri velg glutenfrie havregryn

Ingredienser
2 egg
2 ss cottage cheese (evt. laktosefri)
0,5 dl laktosefri melk
5 ss havregryn
0,5 ts bakepulver
En klype salt

Smør/olje til vaffeljernet

Slik gjør du
Bland ingrediensene i en liten bakebolle. Bruk en stavmikser og kjør blandingen glatt. Skru på vaffeljernet. Mens vaffeljernet varmer seg opp, lar du røra svelle (minst 5 minutter, helst 10 min.)

Ha litt fett i vaffeljernet og stek vaflene til du synes de har nok farge. Smør på godt pålegg og nyt et sunt og godt måltid.

Håper det smaker!

Julianne 💗