Samarbeid med Det Glutenfrie Verksted

Min matlyst har ikke vært på topp under svangerskapet, så de siste månedene har det blitt litt for lite matlaging fra bunn i ukedagene. Siden magen min er mer sensitiv nå enn før graviditeten, så må jeg likevel sørge for å spise så magevennlig jeg klarer, og den siste tiden har jeg tydd til Brødskivene fra Det Glutenfrie Verksted.

De er helt geniale: de kjøpes ferdige, kan nytes som de er og er i tillegg lavFODMAP. Takk, Monica, for at du tar hensyn til alle oss med IBS som trenger lettvinte løsninger i perioder!

Disse brødskivene er perfekte til matpakken, fine å plukke med seg når du er i butikken og trenger skikkelig mat raskt. De er også geniale å ta med seg i vesken om du vet du skal et sted hvor det serveres brødmat, men ikke vet om brødmaten egner seg for magen din 😊

I dag har jeg laget en rask og heeeeelt nydelig oppskrift med Brødskivene, som viser at noen enkle brødskiver kan bli et fantastisk måltid. Bare bildet gir meg vann i munnen….! BLT står for Bacon, Lettuce (salat) og Tomato og er en klassiker. Jeg gikk for kalkunbacon fra Prior denne gangen, en type bacon med 70 % mindre fett enn vanlig, og jeg må si jeg liker det overraskende godt. Men her velger du det du liker best selv 😊

Juliannes magevennlige BLT sandwich


Oppskriften gir 1 porsjon
Oppskriften er lavFODMAP, glutenfri, laktosefri og melkefri

Ingredienser
2 Brødskiver fra Det Glutenfrie Verksted
En god majones (Hellmanns f.eks)
En tomat
Et par blader hjertesalat
2 skiver bacon

Slik gjør du det
Ta fram en stekepanne og stek baconet slik du liker det. Rist Brødskivene i brødristeren i noen minutter, vask salatbladene og kutt tomater i skiver. Smør litt god majones på begge skivene og legg på salatblader, tomat og deretter bacon på den ene skiven. Legg så den andre skiven over. Del sandwichen i to og nyt umiddelbart 😊

Les mer om de magevennlige produktene fra det Glutenfrie Verksted her!

Håper det smaker! 

Julianne 💗