Foto: Line Dammen/Gyldendal

For noen nydelige dager vi har her i Molde om dagen! Endelig litt sol og varmegrader uten den iskalde vinden fra nord… Når kroppen koker er det godt å kjøle seg ned med en frisk ispinne, så i dag vil jeg gi deg oppskriften på noen lekre, sunnere ispinner: Kokos-is med ananas og pasjonsfrukt! Oppskriften er hentet fra min e-bok Tarmstyrkende lavFODMAP 🌿

Kokos-is med ananas og pasjonsfrukt


Oppskriften gir 6 store ispinner (eller flere små)
Oppskriften er lavFODMAP, glutenfri, melkefri og laktosefri

Ingredienser
200 g kokosmelk
250 g fryst ananas
2-3 pasjonsfrukter

Slik gjør du
Gjør klar isformene du skal bruke. Ta fram en liten skål og rens pasjonsfruktene slik at du har det klart. Få med fibrene og alt. Ha kokosmelk og ananas i en blender eller foodprosessor. Kjør til blandingen er glatt. Fordel pasjonsfrukten i isformene og ha over ananasblandingen. Stikk i ispinnene og sett til frysing.

Nyt og kos deg! 

Julianne 💗