Så enkelt kan det faktisk gjøres! Sunt, godt og magevennlig. Perfekt til lunsj og til sene helgefrokoster. 😊
Omelett-wrap
Oppskriften gir 1 wrap
Oppskriften er lavFODMAP, glutenfri, laktosefri og melkefri
Ingredienser
2 egg
Litt salt
Litt olje eller smør i stekepanna
Noe godt å putte inni
Slik gjør du
Visp 2 egg sammen og tilsett litt salt. Ha fett i stekepannen, ha i eggene og stek på middels varme til eggene er så godt som stivnet på toppen. Snu omeletten og la den steke videre i et par minutter. Ferdig! Fyll wrapen med det du liker og nyt lunken eller kald. I dag ble det en skinke-ruccola-paprika-tomat-wrap på meg. Tomt kjøleskap om dagen!
Håper det smaker!
Julianne 💗
Så fine disse var – det skal jeg definitivt teste i nærmeste fremtid! Gul og fin eggewrap :)
Kan de stå noen dager i kjøleskapet?
De er nok best å spise med en gang, men det går sikkert fint å oppbevare dem en dag eller to :)
Jeg prøvde eggeomelett wrpen nå til lurns er noe av det beste jeg har spust på lenge og ingen ubehag i magen eller i tarmmene mine kommer abselut til å lage den flere ganger
Hei Anne Lise! Så hyggelig å høre :D Et godt alternativ dette, og jeg er glad magen din likte det! Stå på :)