Jeg kikket gjennom min tidligere matblogg Cooking with Julyog fant en oppskrift jeg har valgt å gi navnet «proteinvafler» (på grunn av innholdet av egg og cottage cheese).

Oppskriften er omtrent helt lik som de populære cottage cheese lappene mine, men i en annen drakt 😊 Disse vaflene passer yppelig som et alternativ til brødskiva og fungerer også veldig fint i matpakka. Ønsker du søtere vafler, kan du tilsette en most moden banan eller annen søtning i røra. Smak til!

Proteinvafler


Oppskriften gir 2 store vaffelplater
Oppskriften er lavFODMAP og laktosefri
For glutenfri, velg glutenfrie havregryn

Ingredienser
2 egg
3 ss cottage cheese (evt. laktosefri)
5 ss havregryn
1/2 ts bakepulver
En ss raps- eller olivenolje
En klype salt 

Slik gjør du
Bland sammen ingrediensene i en bolle og la røren svelle i 10 minutter. Hvis du ønsker en glatt røre, kan du bruke en stavmikser. Ha smør i vaffeljernet og stek. Server vaflene med godt pålegg 😊

Håper det smaker!

Julianne 💗