Denne dressingen gjorde virkelig susen i de fylte bokhvetepannekakene vi lagde forleden dag! En skikkelig smaksbombe, tør jeg påstå. Men! Karri er et blandingskrydder som av og til kan inneholde både løk- og hvitløkspulver avhengig av produsent og merke. Derfor er det veldig viktig at du leser innholdsfortegnelsen hvis du ønsker å unngå FODMAPs. Jeg bruker karri fra Toro.

Dagens oppskrift er inspirert av dyktige Anita som driver kvardagsmat, en nydelig matblogg som absolutt er verdt et besøk! Hun deler enkle, hverdagslige oppskrifter som lett kan gjøres FODMAP-vennlig 😊

Spicy karridressing


Oppskriften gir 2-3 porsjoner
Oppskriften er lavFODMAP, glutenfri og laktosefri

Ingredienser
4 ss majones 
3 ss laktosefri rømme
3-4 ts karri
litt kajennepepper etter smak (hvis du ønsker den litt mer spicy)
1 skvis sitronsaft 
salt og pepper

Slik gjør du
Bland sammen ingrediensene og smak til med krydder. La gjerne dressingen få litt tid i kjøleskapet før servering! Da får smakene sette seg, og den blir enda bedre.

Håper det smaker!

Julianne 💗