Nybakt brød på 20 minutter! Denne oppskriften er veldig inspirert av bedremeg.com 💗

Havrebrød


Oppskriften gir 4 skiver
Oppskriften er lavFODMAP, naturlig lav på laktose
For glutenfri velg glutenfrie havregryn
Mengdeanbefaling i eliminasjonsfasen: 2 skiver per måltid pga mengden havre

Ingredienser
2 dl havregryn
2 ss cottage cheese (evt. laktosefri)
1 egg
1/2 dl vann
1 liten klype salt
2 ss sesamfrø

Slik gjør du:
Sett ovnen på 200 grader. Bland ingrediensene sammen og la røren svelle i noen minutter før du klemmer ut noen «skiver» på et bakepapir. Stekes midt i ovnen i ca 15 minutter til de er litt gyldne. Havrebrødene kan varieres i det uendelige og kan brukes som navnet tilsier som en brødskive med pålegg, som brød til en god suppe, som hamburgerbrød eller rett og slett en lav-FODMAP pizzabunn. Her er det bare fantasien som setter grenser 😃

Håper det smaker!

Julianne 💗