Denne uken har vært veldig innholdsrik! Jeg holdt blant annet mitt første offisielle foredrag om IBS og lavFODMAP på klinikken torsdag. Det er så gøy å kunne spre ordet rundt verdens mest spennende tema (etter min mening, hehe). Det blir absolutt ikke det siste foredraget jeg holder.
Ellers fikk vi kjørt oss en tur til Sverige i går, med mål om å handle inn noen magevennlige ingredienser. 10 kilo speltmel, noen kilo frø, lønnesirup, kokosolje og et par laktosefrie meieriprodukter var noe av det som ble med oss hjem igjen. Jeg sørget også for å fylle opp skapet med mørk 70% sjokolade i forskjellige varianter. Hoho! Alltid kjekt med en tur over grensen :D I dag er det søndag – det vil si at jeg er klar med en ny lavFODMAP-ukemeny.
UKE 10:
Mandag: Tomatsuppe med kokte egg
Tirsdag: Laks med lime og potetmos fra kvardagsmat.no
Onsdag: Spaghetti bolognese med kyllingkjøttdeig
Torsdag: Omelett med reker, dill og chili fra matprat.no
Fredag: Pizza med speltbunn/glutenfri bunn med spekeskinke, ristede pinjekjerner og ruccola
Lørdag: Kebabspyd med tzaziki (oppskrift i boken s.142)
Søndag: Baconsurret torsk med gulrotstappe (oppskrift i boken s. 137)
Trenger du mer inspirasjon til hvordan ukemenyen din skal se ut? Ta en titt på mine tidligere ukemenyer her!
Ha en fortsatt god søndagskveld :)
Julianne
Kebabspydene dine er supergode og har blitt en hit hos små og store her hjemme!
Hurra :D