Hjemmelagede tacolefser er både enkelt og godt, men krever litt tid og kjærlighet på kjøkkenet. Disse lager du med maismel som er naturlig glutenfritt og lavFODMAP. De er kjempegode til fredagstacoen!

Maistortilla


Oppskriften gir 10 medium store tortillas 
Oppskriften er lavFODMAP, glutenfri, laktosefri, melkefri

Ingredienser
2 dl maismel 
1 dl vann
1 ts salt

Slik gjør du
Bland ingrediensene og kna godt sammen til en deig. Føles deigen tørr tilsetter du litt mer vann, én spiseskje om gangen. Ta fram to ark bakepapir og én kjevle. Trill kuler av deigen på størrelse med en golfball. Legg deigen mellom bakepapirene og kjevle så flat som mulig. Bruk en stekespade til å forsiktig løsne tortilla-lefsen fra bakepapiret. Stekes i en tørr stekepanne på medium til høy varme på begge sider til den får litt farge. Legg de ferdigstekte tortillalefsene i et fuktig kjøkkenhåndkle. Det er viktig, for da holder de seg myke og lune til servering. Egner seg godt til taco, til wraps med pålegg eller tortilla-pizza! 

Oppskrift på lavFODMAP-taco finner du her!

Håper det smaker!

Julianne 💗