I dag titter jeg innom for å fortelle om den nye boken min. Den heter tarmstyrkende lavFODMAP-mat og kommer faktisk ut i dag 4. januar 💗

Er den ikke fresh? Jeg har ikke sett i den selv enda, men regner med den kommer i posten i løpet av morgendagen. Jeg lover en frisk bok med deilige, magevennlige råvarer i alle regnbuens farger!

Min tredje bok!


Dette er altså min tredje bok om IBS og lavFODMAP-dietten. De to første bøkene ga en innføring i hvordan gjennomføre lavFODMAP-dietten i teori og praksis. Målet var at du skulle få kontroll på mageplagene dine ved hjelp av eliminasjon- og reintroduksjon av FODMAPs, en viktig start for deg med IBS og sensitiv mage. Med min nye bok, tarmstyrkende lavFODMAP, vil jeg hjelpe deg å ta steget videre, til et mer variert kosthold med næringsrike råvarer som ikke bare lindrer IBS-plagene dine, men samtidig styrker de gode bakteriene i tarmen din! 

Overflod av gode tarmbakterier er forbundet med god fordøyelse, mindre sykdom og bedre helse. For oss med IBS, kan dessverre en del typer prebiotiske råvarer gi store plager selv i små mengder (les mer om dette her). Om du ønsker å spise for god fordøyelse og god helse, men har IBS gjelder det å innføre alternative prebiotiske råvarer som styrker tarmfloraen uten å gi deg plager – og denne oversikten finner du i boken. 

Oppskriftene i boken er basert på rene, lavFODMAP-råvarer som er lette å skaffe, du trenger ingen ferdigprodukter, og de inneholder heller ikke hvitt raffinert sukker. Dette er mat både du, magen din og tarmbakteriene dine blir glad av 😊

Noen oppskrifter du kan glede deg til i tarmstyrkende lavFODMAP 🌿

Verdens beste banangranola med kakao 💗

Spinatpannekaker med quinoaboller og spicy karridressing  –  så enkelt og godt! 

Hvit surdeigspizza av spelt med tynne skiver av søtpotet, soltørkede tomater og oliven. En uslåelig kombinasjon!

Quinoachips med chiafrø – altså, disse kommer du til å elske!

Sunne ispinner med kokos, ananas og pasjonsfrukt 😋

Jeg er så spent og jeg håper du liker den!  

Oppdatert 2021: Boken er kun tilgjengelig i e-bok og kan kjøpes her!

Stort smil fra meg 💗